top of page
Muskelterapi og massasje

Til alle våre kunder:
Fra 01.09.23 tar vi dessverre ikke imot kunder til behandling hos oss i sentrum. 

           Muskelterapi

Muskelterapi løser opp spenninger, øker blodsirkulasjon og aktiverer det parasympatiske nervesystemet som fører til avspenning. Mange opplever god effekt av jevnlig massasje for å holde spenninger og stress i sjakk, dette gjelder særlig om du har statiske belastninger på jobb eller fritid, er utsatt for mye stress, eller har stor treningsbelastning.

Behandlingene er ofte dyptgående og påvirker muskler, bindevevshinner, sener, nerver og blodtilførsel. Muskelterapi er effektivt som smertelindring, prestasjonsfremmende for idrettsutøvere, forebyggende for belastningsskader og avslappende for kropp og psyke. 

Vi tilpasser alltid behandlingen til hver enkelt, og du er selv med på å bestemme hvor dypt vi skal jobbe. Ut fra dine behov kombinerer vi teknikker fra klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, lette tøyinger og leddmobiliseringer.

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi er en grundig tilnærming til plager i muskler og ledd. Fysioterapeuten undersøker og kartlegger problemet, gjennom å spørre om sykehistorien, observere bevegelse og holdning, og gjennom spesifikke tester. Sammen med deg kommer vi frem til en plan for hvordan problemet kan bedres. De fleste behandlingsforløp inneholder både behandling hos terapeuten og ulike øvelser som skal gjøres hjemme. En fysioterapeut har mange teknikker å jobbe med, men avhengig av problemstillingen kan det for eksempel inkludere styrkeøvelser, tøyinger, avspenningsteknikker, massasje, taping, triggerpunktbehandling, nålebehandling med mer. 

Hos Aligned jobber vi helprivat, det vil si at vi ikke har refusjonsordning med det offentlige. Har du helseforsikring dekker denne ofte behandling hos fysioterapeut. Spør gjerne ditt forsikringsselskap for å være sikker.

Vi er opptatt av å hjelpe deg så godt vi kan, og følger deg opp så lenge du trenger det. 

Fysioterapi
KEF

Ernæringsbehandling

En klinisk ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med blant annet kartlegging og vurdering av kosthold, og/eller behandling av en rekke kostholdsrelaterte sykdommer og tilstander. Et mål med kostomlegging kan være en del av en livsstilsendring og vektreduksjon, eller redusere bruk av medisiner ved for eksempel høyt blodtrykk, kolesterol eller blodsukker, eller redusere mage- og tarmplager. Rådene og behandling er som blir gitt i konsultasjonen er forankret i vitenskapelig dokumentasjon. 

Vår kliniske ernæringsfysiolog Ina-Helen er opptatt av at god kunnskapsformidling og støtte er nøkkelpunkter for motivasjon og mestring, slik at målsetning med kostomlegging nåes! 

Ulike problemstillinger vår kliniske ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med:

- Overvekt/undervekt

- Mage- og tarmproblemer

- Diabetes type 1 og 2

- Irritabel tarm (IBS)

- Hjerte- og karsykdommer 

- Revmatisk sykdom 

- Cøliaki

- Allergier/intoleranser

- Kreft

- Kostoptimalisering for idrettsutøvere, gravide/ammende, barn i vekst og eldre

For å bestille time hos klinisk ernæringsfysiolog klikker du på "Kontakt" oppe til høyre, eller i nedtrekksmenyen ved mobilversjon, og sender oss en henvendelse via kontaktskjemaet der. Deretter vil Ina-Helen ta kontakt med deg for å sette opp time.

Behandling i bedrift

Behandling i bedrift

For bedrifter med mye stillesittende arbeid og/eller stress er regelmessig oppfølging en måte å redusere sykefraværet. Utgifter til dette er skattemessig fradragsberettiget for bedriften.

 

Vi tilbyr:

  • massasje- eller fysioterapibehandling på arbeidsplassen

  • rabattavtale for flere ansatte i samme firma

 

  Noen tilstander vi behandler

 

- Spenningshodepine
- Spenninger i nakke/skulder
- Skuldersmerter og impingementproblematikk
- Musearm/nummenhet og dovning i fingre
- Carpaltunnelsyndrom
- Korsryggsmerter
- Muskelsmerter ved bekkenløsning
- Piriformissyndrom
- Runner's knee
- Akillesbetennelse
- Plantarfascitt

 

 

bottom of page