GravidPilates
FØDSELSFORBEREDENDE TRENING 

Gravidekurset er spesifikt utviklet for kvinner i svangerskap, og baserer seg på Fysio-Pilates, generell stabilitetstrening og forskning innen kvinnehelse. Vi jobber med skånsomme, men effektive øvelser, som er tilpasset en kropp i stadig endring. Vi har spesielt fokus på å vedlikeholde kontakt og styrke av bekkenbunn og kjernemuskulatur, og øvelsene du lærer vil være nyttige for å forebygge ulike svangerskapsrelaterte plager som blant annet lekkasje, fremfall og bekkensmerter. Du vil lære hvordan du aktiverer og jobber med kjernemuskulaturen på en optimal måte, gjennom å bruke gode pustestrategier. Både pusten og mange av øvelsene du lærer vil du kunne bruke inn i fødselsarbeidet. Strategiene du lærer i GravidPilates vil også legge til rette for en lettere tilheling etter fødsel. I hver time kombinerer vi både styrke, bevegelighet, tøyning og avspenning.

Vi anbefaler at du bør være i uke 12 eller mer før du starter opp med GravidPilates. Kurset er ledet av fysioterapeut.

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Onsdag 19. oktober - onsdag 7. desember (8 ganger)

Tidspunkt: 17:00-18:00

Pris: 1680,-

Onsdag 11. januar -  onsdag 1. mars (8 ganger)

Tidspunkt: 17:00-18:00

Pris: 1680,-

BARSELPILATES
REHABILITERING OG OPPTRENING ETTER FØDSEL

Barselkurset er spesifikt utviklet for kvinner som har gjennomgått svangerskap og fødsel, og baserer seg på Fysio-Pilates, generell stabilitetstrening og forskning innen kvinnehelse. Vi jobber med å bygge opp igjen kontakt og styrke med muskulatur som har vært under påkjenning i løpet av svangerskapet. Vi har spesielt fokus på rehabilitering av bekkenbunn og kjernemuskulatur, og øvelsene vil være nyttig for å forebygge/behandle blant annet lekkasjeproblematikk, fremfall og andre svangerskapsrelaterte plager. Du vil lære hvordan du aktiverer og jobber med kjernemuskulaturen på en optimal måte, både gjennom å bruke gode pustestrategier og ved å gradvis øke intensitet og belastning. I hver time kombinerer vi styrke, bevegelighet, tøyning og avspenning.

Både mor og barn er velkommen, og det er rom for både amming/mating, byssing og bæring underveis. Det er ikke sikkert du vil få trent like mye hver gang, men i disse gruppene verdsetter vi fellesskapet og det sosiale like mye som selve treningen.

Du kan starte opp med BarselPilates allerede 6 uker etter en ukomplisert vaginal fødsel, eller 8-12 uker etter keisersnitt/vaginal fødsel med intervensjon. Baby kan være alt fra 6 uker og opp mot 1 år. Kurset er ledet av fysioterapeut.

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Torsdag 20. oktober - torsdag 8. desember (8 ganger)

Tidspunkt: 12:00-13:00

Pris: 1680,-

Mandag 24. oktober - mandag 12. desember (8 ganger)

Tidspunkt: 12:00-13:00

Pris: 1680,-

Torsdag 12. januar - torsdag 2. mars (8 ganger)

Tidspunkt: 12:00-13:00

Pris: 1680,-

Påmeldingsskjema
Gravide/Barsel
Jeg ønsker å melde meg på følgende kurs:

Takk for innsendingen din! Du vil motta svar så fort vi har registrert påmeldingen din. Husk å sjekke søppelpost om du ikke får svar :)