top of page

GravidPilates
FØDSELSFORBEREDENDE TRENING 

Gravidekurset er spesifikt utviklet for kvinner i svangerskap, og baserer seg på Fysio-Pilates, generell stabilitetstrening og forskning innen kvinnehelse. Vi jobber med skånsomme, men effektive øvelser, som er tilpasset en kropp i stadig endring. Vi har spesielt fokus på å vedlikeholde kontakt og styrke av bekkenbunn og kjernemuskulatur, og øvelsene du lærer vil være nyttige for å forebygge ulike svangerskapsrelaterte plager som blant annet lekkasje, fremfall og bekkensmerter. Du vil lære hvordan du aktiverer og jobber med kjernemuskulaturen på en optimal måte, gjennom å bruke gode pustestrategier. Både pusten og mange av øvelsene du lærer vil du kunne bruke inn i fødselsarbeidet. Strategiene du lærer i GravidPilates vil også legge til rette for en lettere tilheling etter fødsel. I hver time kombinerer vi både styrke, bevegelighet, tøyning og avspenning.

Vi anbefaler at du bør være i uke 12 eller mer før du starter opp med GravidPilates. Kurset er ledet av fysioterapeut.

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Foreløpig pauset

gravidyoga
FØDSELSFORBEREDENDE TRENING

Yoga er en helhetlig og skånsom treningsform som hjelper deg å forberede både kropp og sinn frem mot fødsel. I GravidYoga fokuserer vi på øvelser som er spesielt gode for en kropp i stadig endring, og som er fine å bruke gjennom hele svangerskapet. I hver time jobber vi både med øvelser, pusteteknikk og avspenning. 

 

Om instruktøren:

Imelda er utdannet hatha-, yin- og gravidyogalærer. Hun er også utdannet innen holistisk kroppsterapi og Mind-Body Medicine fra The Center for Mind-Body Medicine ledet av professor James S. Gordon.   

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Torsdag 23. februar -  torsdag 30. mars (6 ganger)

Tidspunkt: 16:30-17:30

Pris: 1080,-

Torsdag 20. april -  torsdag 8. juni (8 ganger - opphold 18. mai)

Tidspunkt: 16:30-17:30

Pris: 1260,-

BARSELPILATES
REHABILITERING OG OPPTRENING ETTER FØDSEL

Barselkurset er spesifikt utviklet for kvinner som har gjennomgått svangerskap og fødsel, og baserer seg på Fysio-Pilates, generell stabilitetstrening og forskning innen kvinnehelse. Vi jobber med å bygge opp igjen kontakt og styrke med muskulatur som har vært under påkjenning i løpet av svangerskapet. Vi har spesielt fokus på rehabilitering av bekkenbunn og kjernemuskulatur, og øvelsene vil være nyttig for å forebygge/behandle blant annet lekkasjeproblematikk, fremfall og andre svangerskapsrelaterte plager. Du vil lære hvordan du aktiverer og jobber med kjernemuskulaturen på en optimal måte, både gjennom å bruke gode pustestrategier og ved å gradvis øke intensitet og belastning. I hver time kombinerer vi styrke, bevegelighet, tøyning og avspenning.

Både mor og barn er velkommen, og det er rom for både amming/mating, byssing og bæring underveis. Det er ikke sikkert du vil få trent like mye hver gang, men i disse gruppene verdsetter vi fellesskapet og det sosiale like mye som selve treningen.

Du kan starte opp med BarselPilates allerede 6 uker etter en ukomplisert vaginal fødsel, eller 8-12 uker etter keisersnitt/vaginal fødsel med intervensjon. Baby kan være alt fra 6 uker og opp mot 1 år. Kurset er ledet av fysioterapeut.

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Foreløpig pauset.

BARSELyoga
SKÅNSOM TRENING ETTER FØDSEL

BarselYoga er et perfekt sted å starte for deg som ønsker å gradvis komme i gang igjen med trening etter fødsel. Yoga er en helhetlig og skånsom treningsform som inkluderer både øvelser, avspenning og pust. I disse timene vektlegger vi øvelser som forbedrer sirkulasjon og styrker bekkenbunn, mage og rygg. Treningen legger til rette for en god restitusjon og rehabilitering etter svangerskap og fødsel, og vil også være nyttig for å forebygge slitne og ømme muskler i rygg, skuldre og nakke.   

Både mor og barn er velkommen, og det er rom for både amming/mating, byssing og bæring underveis. Det er ikke sikkert du vil få trent like mye hver gang, men i disse gruppene verdsetter vi fellesskapet og det sosiale like mye som selve treningen.

Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å kunne delta på BarselYoga.

Du kan starte opp med BarselYoga allerede 6 uker etter en ukomplisert vaginal fødsel, eller 8-12 uker etter keisersnitt/vaginal fødsel med intervensjon. 

 

KOMMENDE KURS (påmelding finner du nederst på siden)

Mandag 17. april -  mandag 19. juni (8 ganger - opphold 1. mai og 29. mai)

Tidspunkt: 13:00-14:00

Pris: 1440,-

Foreløpig pauset. 

Påmelding Gravid/Barsel
Påmeldingsskjema
Gravide/Barsel
Jeg ønsker å melde meg på følgende kurs:

Takk for innsendingen din! Du vil motta svar så fort vi har registrert påmeldingen din. Husk å sjekke søppelpost om du ikke får svar :)

bottom of page