top of page

Behandling og trening  

- sentralt i Bergen!

Hos Aligned har vi fokus på en helhetlig tilnærming til dine plager. Vi tilbyr fysioterapi, muskelterapi og ernæringsbehandling med kort eller ingen ventetid. Vi spesialiserer oss også på Fysio-Pilates, og tilbyr små grupper med god oppfølging. Vi har egne grupper for kvinner i svangerskap og barseltid. 
Velkomment til oss!

Fysioterapi
Muskelterapi
ERNÆRINGSTERAPI

Sliter du med kroniske eller tilbakevendende plager? Trenger du behandling for stive og vonde muskler og ledd, eller trenger du en time-out og litt avspenning? Våre faglig dyktige terapeuter står klar til å hjelpe deg! 

 

Ønsker du time hos klinisk ernæringsfysiolog klikk her.

Pilates
yoga

Pilates og yoga er helhetlige treningsformer. Du vil finne en kombinasjon av både styrke, bevegelighet og avspenning. Alle våre grupper er ledet av fysioterapeuter eller sertifiserte instruktører, og vi tilrettelegger treningen slik at den passer for alle, både trente og utrente, yngre og eldre.

gravidekurs
barselkurs

Trening spesifikt utviklet for kvinner i svangerskap og etter fødsel. Vi tilbyr både pilates- og yogakurs, med ulikt fokus. I tillegg til trening, ønsker vi i gruppene å skape et godt sosialt fellesskap, og et møterom for gravide og mammaer.

Velkommen til behandling og trening i hyggelige lokaler rett ved Torgallmenningen i Bergen.

  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Facebook Ikon
bottom of page