Marit Vindenes

Daglig leder, muskelterapeut med bachelor i fysioterapi

 

Marit er utdannet massasjeterapeut i 2009, og fullførte en bachelorgrad i fysioterapi ved Høgskolen i Bergen i 2014. 

 

Marit spesialiserer seg på spenningsrelaterte problematikker. Hun er opptatt av hvordan muskelspenninger, bevegelsesmønstre, stress og kroppsholdning kan spille inn i smerteproblematikker, og hvordan dette kan bedres.

Ved siden av å drive Aligned fysioterapi & muskelterapi underviser Marit også yoga, der fokuset er på å øke styrke, bevegelighet, kroppskontroll og balanse.

Synne Isaksen

Fysioterapeut 

 

Synne er utdannet fysioterapeut ved Saxion Univeristy of Applied Science i Nederland. Hun har kurs i IMS (nålebehandling) og er stadig på utkikk etter ny relevant kursing. Synne gjør grundige undersøkelser og hjelper deg å finne sammenhengene mellom belastning, bevegelse og plager. 

 

Synne tilbyr manuelle teknikker som massasje og mobilisering, treningsterapi og nålebehandling. 

Mari Sellevåg

Fysioterapeut og massasjeterapeut

 

Mari er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen på Vestlandet og massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School i Oslo. Hun har jobbet med massasjeterapi siden 2007, og ble ferdig utdannet fysioterapeut i 2018.

 

Mari spesialiserer seg på massasje og manuelle behandlingsmetoder, og hun kombinerer sin kunnskap som fysioterapeut med massasjeerfaring for best mulig effekt. Hun benytter teknikker som muskulering, mobilisering, nålebehandling, tøyninger og treningsterapi. Hun vil også gi deg råd og veiledning som del av behandling for at du skal kunne følge opp i etterkant

Joanna Pres

Muskelterapeut

Joanna er utdannet fysioterapeut fra University of Physical Education i Polen, og venter nå på omgjøring til norsk autorisasjon. Hun har jobbet med manuell behandling og massasjeterapi ved flere ulike sportsklubber og spa i både Polen, Tsjekkia, Malta og England.

Vår engelskspråklige terapeut spesialiserer seg på terapeutisk massasje og bløtvevsbehandling og har god kompetanse på blant annet:

- Spenningshodpine

- Kjevespenninger og kjeveleddsproblemer

- Behandling av arrvev etter operasjoner

- Idrettsskader

Om Aligned

Navnet "Aligned" kommer fra engelske "alignment", et begrep brukt innen blant annet fysioterapi og idrett for å beskrive posisjoneringen av skjelettetdelene i forhold til hverandre. Ved god alignment kreves det minst mulig statisk arbeid av muskulaturen for å holde deg oppreist. 

Jobbe hos oss?

Vi er stadig på utkikk etter dyktige fysio- og massasje/muskelterapeuter til vårt behandlerteam.

Er du selvstendig med egen kundeliste, men trenger å leie behandlingsrom er det også en mulighet.

 

Kontakt oss gjerne på post@aligned.no for mer informasjon. 

post@aligned.no

451 50 875

© 2019 by ALIGNED