top of page

grupper og kurs
Påmelding nederst på siden

50+_edited.jpg

Pilates 50+ - En gruppe spesifikt utviklet for deg over 50 år, eller for deg som er relativt ny til trening, og som ønsker å starte litt roligere. Her går vi grundigere igjennom de ulike øvelsene, har et roligere tempo, og bygger en solid grunnbase for kroppen. Når vi blir eldre blir vi ofte mer inaktiv. Vi kan kjenne på mer "vondter" i kroppen, føle oss stivere, ha mindre energi enn før, og mange sliter med kroniske plager. Men jo eldre vi blir, jo viktigere er det å holde seg fysisk aktiv. Gjennom Pilates 50+ vil du kjenne den positive effekten av forbedret styrke, balanse, bevegelighet og kroppskontroll, uten å skape for mye stress i kroppen eller overbelaste muskler og ledd.

AdobeStock_144090118.jpeg

Introduksjonskurs: Pilates - Er du helt ny til Pilates, eller ikke har trent på en stund? Sliter du med muskelplager, eller høyt stressnivå? Da kan et introduksjonskurs være et perfekt sted å starte! Dette er et fastsatt kurs som går over 6 uker, og som blir satt opp med jevne mellomrom i løpet av året. Her går vi igjennom de viktigste grunnøvelsene, og starter gradvis med å bygge opp styrke, kontroll og bevegelighet. Du lærer hvordan du aktiverer og jobber med kjernemuskulaturen på en optimal måte, gjennom å bruke gode pustestrategier og gradvis øke intensitet og belastning. Etter endt kurs vil du være godt rustet til å starte opp i en av våre ordinære grupper.

Yin Yoga - Yin Yoga er en rolig og myk yogatime med enkle øvelser. Hver øvelse holder vi i 3-5 minutter mens vi fokuserer på pust og tilstedeværelse. Dette hjelper deg å forsterke bindevev, sener og ledd, samt å gi slipp på spenninger og øke energinivået.

 

Kurset passer for alle, uansett alder eller nivå.

yoga.jpg

MediYoga - MediYoga er en helhetlig og terapeutisk yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet og har vist gode resultater blant annet i forhold til ryggsmerter, stress og høyt blodtrykk. I dette 6 ukers kurset går vi gjennom de forskningsbaserte startpakke-programmene til MediYoga. Programmene er satt sammen for å balansere og styrke deg på alle plan, fysisk, psykisk og emosjonelt. Derfor inneholder hvert program både fysiske øvelser, pusteøvelse, avspenning og meditasjon.

 

MediYoga passer alle uansett om du har helseutfordringer eller er frisk, og øvelsene er lett å tilpasse den enkelte.

KOMMENDE KURS HØST 2023

Vi har foreløpig pauset alle våre grupper. Vi oppdaterer her så snart vi har nytt tilbud på gruppetrening. 

Er du gravid eller har nylig født? Se våre gravide- og barselgrupper her.

Påmelding Grupper

PÅMELDING

FOR NYE KUNDER

Påmeldingsskjema
Jeg ønsker å melde meg på:

Takk for innsendingen din! Du vil motta svar så fort vi har registrert påmeldingen din. Husk å sjekke søppelpost om du ikke får svar :)

bottom of page